VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Salarisadministratie

Salarisadministratie uitbesteden aan VGL

Waarom zelf uw salarisadministratie verzorgen als u ook een beroep kunt doen op een salarisadviseur die altijd op de hoogte is van bijzondere fiscale regelingen zoals de 30% regeling. Als u VGL de opdracht geeft om een salarisscan uit te voeren, krijgt u gegarandeerd tips en ondersteuning die de administratie een stuk makkelijker maken. En natuurlijk nemen we graag (een deel van) uw salarisadministratie uit handen.

Dit doen onze salarisadviseurs

Het voeren van een salarisadministratie is een hele klus, zeker als je er zelf niet veel kaas van hebt gegeten. Dan is het veel makkelijker om onze salarisadministrateurs in te schakelen. Zij helpen onder andere met:

  • Salarisscans
  • Ziek- en herstelmeldingen
  • Meldingen bij ziekteverzuimverzekering en/of ARBO dienst
  • Meldingen bij pensioenfonds en/of overige instanties
  • Controleren en aanpassen van pensioennota’s
  • Maken van pro-forma berekeningen
  • Opstellen van arbeidsovereenkomsten
Salarisadministratie MKB

Veel ondernemers in het MKB kiezen er in eerste instantie voor om zelf hun salarisadministratie te doen. Maar al snel komen ze bij ons terecht omdat het op de lange termijn toch goedkoper is om het uit te besteden. Het scheelt veel tijd en maakt de onderneming minder kwetsbaar voor fraude of fouten.

Salarisscan laten doen

Wilt u weten of uw salarisadministratie op orde is? We kijken graag met u mee en nemen uw administratie kritisch door. Zien we mogelijkheden tot verbetering? Dan hoort u het meteen. Heeft u uw zaakjes goed op orde? Dan hoort u het natuurlijk ook, zo sportief zijn onze salarisadministrateurs.

VGL-Accountants-Adviseurs-B-V
Detachering

Uw salarisadministratie uitbesteden? De salarisadviseur van VGL werkt vanuit ons kantoor Veghel of – als dat een wens is – op locatie. Het is zelfs mogelijk om op basis van detachering met ons samen te werken. We kunnen dan voor langere tijd helpen. Natuurlijk is het ook mogelijk om maar een deel van uw salarisadministratie uit handen te geven. Lees: in vertrouwde handen te leggen.

Toch nog vragen? Neem contact op