VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Salarisadministratie

Secuur met salarissen

De specialisten van VGL Accountants en Adviseurs kunnen uw salarisadministratie verzorgen. Dit is al mogelijk vanaf een klein aantal medewerkers. Kundig voeren wij de salarisadministratie voor u uit conform de geldende wettelijke en fiscale regels. Uiteraard krijgt en houdt u op elk gewenst moment inzicht in de werkzaamheden die wij voor u op dit terrein verrichten.

Onze dienstverlening bestaat niet alleen uit het verzorgen van een juiste salarisstrook voor elke werknemer en de diverse aangiften, tevens kunnen wij voor u o.a. ook de volgende diensten verzorgen:

  • opstellen arbeidsovereenkomsten;
  • ziek- en herstelmeldingen;
  • alle van toepassing zijnde meldingen bij ziekteverzuimverzekering en/of ARBO dienst;
  • alle van toepassing zijnde meldingen bij pensioenfonds en/of overige instanties;
  • controleren en aanpassen van pensioennota’s;
  • het maken van pro-forma berekeningen.

Verwerkt u de salarisadministratie intern, maar loopt u tegen kwetsbaarheid en hoge kosten aan, dan is het mogelijk deze onder te brengen bij VGL Accountants en Adviseurs. Op deze manier heeft u een salarisadministratie op kwalitatief hoog niveau zonder investering in duur personeel en zonder de bijbehorende risico’s.

Wij bieden de mogelijkheid tot:

  • Verwerking van de salarisadministratie op onze vestiging;
  • Verwerking van de salarisadministratie bij u op locatie.

U kunt bij ons kiezen voor een vaste prijs per salarisstrook of uurtarief. Ook kunt u zelf bepalen welke diensten op salarisgebied u van ons afneemt en welke diensten u zelf wilt blijven doen.

Benieuwd? Vraag gerust naar meer informatie via ons contactformulier onder op deze pagina.

Salarisscan

Wilt u eens een geoefend professioneel oog over uw salarisadministratie(s) laten gaan, zonder dat u deze direct uit handen geeft?

Onze salarisadviseurs nemen uw salarisadministratie graag kritisch door waarbij zij u van aanbevelingen voorzien. Zo weet u dat u uw salarisadministratie op orde heeft of dat verbeteringen noodzakelijk zijn.

VGL-Accountants-Adviseurs-B-V
Detachering

Wij bieden u de mogelijkheid tot detachering van onze salarisadviseurs aan uw organisatie. Dit kan tijdelijke ondersteuning in verband met (ziekte)verzuim zijn maar ook ondersteuning voor langere tijd.

Onze professionals zijn zelfstandig en hebben jarenlange ervaring om tijdelijke opdrachten elders te vervullen.

Toch nog vragen? Neem contact op
VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Pin It on Pinterest