VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Over VGL Accountants en Adviseurs

VGL: moderne bedrijfsadministratie & accountancy

We weten dat u het druk heeft. En ook dat u niet altijd tijd en zin heeft om na te denken over uw administratie. Toch is het belangrijk om bij stil te staan, want missers in uw administratie kunnen verstrekkende gevolgen hebben. Wilt u een vlotte & soepele bedrijfsadministratie? Altijd inzicht in kloppende cijfers? Dan is uw administratie uit handen geven aan accountantskantoor VGL een win-win situatie. Wij doen waar wij goed in zijn en u houdt tijd en geld over om te doen waar ú het beste in bent.

Maak het ons maar moeilijk

Denkt u dat u een lastige klant bent? Mooi. We zijn dol op uitdagingen. Ingewikkelde constructies die net even afwijken. Moeilijke vragen over administratieve. Juridische, fiscale of loongerelateerde zaken… We krijgen ze graag. Onze fiscaal adviseurs hebben ruime ervaring met bedrijven die hun administratie aan ons uitbesteden. Of het nu gaat om een gevestigde naam of een startup: we bieden passend advies. Natuurlijk zijn we ook lid van het Register Belastingadviseurs (RB). Ook van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en van Auxilium: de brancheorganisatie voor accountantskantoren. Daardoor wordt onze vakkennis regelmatig getoetst. Wel zo’n prettig idee toch?

Fiscaal adviseurs voor MKB+

Accountancy, advies en salarisadministratie voor het MKB is onze primaire taak. Dat wil niet zeggen dat u niet welkom bent als u geen mkb’er bent. Waarschuwing: als u ons eenmaal heeft gevonden, weten we u ook te vinden. We zijn een proactief accountantskantoor en nemen regelmatig contact op. Als het tijd is voor een beoordelingsgesprek bijvoorbeeld, als we handtekeningen nodig hebben voor de salarisadministratie of als we vragen hebben over uw financiële bedrijfsvoering. Meestal omdat we denken dat u geld of kansen laat liggen.

Moderne bedrijfsadministratie? VGL!

Niet alleen in onze dienstverlening is flexibel: ook onze prijzen passen zich aan u aan. U kunt kiezen voor vaste prijzen of een uurtarief. Ook uw salarisadministratie uitbesteden, een moderne bedrijfsadministratie voeren en altijd kloppende cijfers?

Maak kennis met ons

Bent u benieuwd naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of informeer naar de mogelijkheden voor een offerte.

Toch nog vragen? Neem contact op