VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Over VGL Accountants en Adviseurs

VGL Accountants en Adviseurs: uw succes scoren we samen
VGL Accountants en Adviseurs heeft een behoorlijke hoeveelheid ervaring in huis. Onze specialisten hebben kennis van hun vak en hart voor uw belangen. Vakmatig staan we in de voorste linies met de meest actuele kennis en vaardigheden op het brede terrein van accountancy, fiscaliteit en salarisadministratie.

Uw winst? Uw 100% focus op uw core-business
Maar uw succes scoren we samen! Dit betekent dat we op uiterst persoonlijke en betrokken wijze uw belangen behartigen. Nauwgezet behoeden wij u voor valkuilen. En met een scherp oog wijzen wij u op mogelijke kansen. Uw winst? U kunt uzelf weer volledig op uw core-business storten in de wetenschap dat alle administratieve, juridische, fiscale en loongerelateerde zaken voor de volle 100% in orde zijn.

Gewaarborgde kwaliteit
VGL Accountants en Adviseurs is lid van de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants (NBA) en het Register Belastingadviseurs (RB). Tevens zijn wij aangesloten bij de brancheorganisatie voor accountantskantoren Auxilium. Onze geboden kwaliteit is hiermee ook extern gewaarborgd.

Daarom kiest u voor ons

Bent u op zoek naar een accountants- en advieskantoor waar u uw zaken met een gerust hart kunt laten verzorgen? Waar de mensen betrokken zij bij u en uw onderneming en (pro-actief) met u meedenken over mogelijke oplossingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Door onze omvang kunnen we snel schakelen en u persoonlijk bijstaan met raad en daad. Wij richten ons primair op de MKB markt maar beperken ons niet exclusief tot deze doelgroep. We zij een vooruitstrevend kantoor zodat u altijd gebruik kunt maken van de nieuwste ontwikkelingen maar leveren ook maatwerk. Wilt u op een voor u vertrouwde manier blijven werken dan is dat voor ons geen enkel probleem, wij verplichten u niet een bepaalde werkwijze te hanteren; de keuze op dat gebied ligt bij u. Ook in ons prijsbeleid zijn we flexibel, u kunt kiezen voor vaste prijzen of facturatie tegen uren maal tarief. Omdat we aangesloten zijn bij diverse beroepsverenigingen waar een permanente educatieplicht geldt, is onze kennis up to date en blijft de kwaliteit van ons werk gewaarborgd.

Maak kennis met ons

Bent u benieuwd naar ons kantoor en wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of informeer naar de mogelijkheden voor een offerte.

Toch nog vragen? Neem contact op
VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Pin It on Pinterest