VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Advies

Fiscaal & juridisch advies

Zoekt u de beste belastingadviseur van Veghel? Of mag het een gedeelde eerste plek zijn? Die gaat  namelijk naar onze Bjorn en Hans. Bij VGL adviesgroep kunt u een beroep op ze doen voor alle fiscale en juridische zaken waarvan u wakker ligt.

Fiscaal advies

Heeft u een financiële of juridische vraag? Kom naar VGL voor een goed advies. Fiscale wetgeving kan ingewikkeld zijn als u er niet in thuis bent. Onze adviseurs kunnen u in begrijpelijke taal uitleggen wat er wordt bedoeld op de formulieren en stukken die u onder uw neus krijgt. We leggen u stap voor stap uit wat de financiële en juridische gevolgen zijn voor u en uw onderneming. Uiteraard verzorgen we ook fiscale aangiften.  

VGL-Accountants-Adviseurs-B-V
Fiscale aangiften & second opinion

Het kan prettig zijn om uw fiscale aangiften eens met een frisse blik te laten bekijken. Soms levert het nieuwe inzichten en besparingen op. Bent u nog geen klant van ons, maar wilt u toch eens met andere ogen naar uw boekhouding laten kijken? Goed fiscaal advies? Geen probleem, we doen dat graag – en uiteraard discreet. We kijken hoe uw fiscale zaken ervoor staan en vertellen het als we verbeterpunten zien.

Juridisch advies

Holdings, werkmaatschappijen, ondernemingsstructuren: bij ondernemerschap komen ook allerlei wettelijke aspecten kijken. Daarom staan we u – naast fiscale zaken – ook bij met juridisch advies. We kunnen u bijvoorbeeld helpen bij de overdracht van uw bedrijf en het opstellen van overeenkomsten. Voor veel ondernemers in Veghel en omstreken zijn we een vertrouwd bureau als het gaat om juridisch bedrijfsadvies.

Financiële planningen

De basis van financieel advies is een goede financiële planning. We zorgen ervoor dat u overzicht krijgt en houdt van uw financiële situatie. Privé en zakelijk. Zo kunt u weloverwogen beslissingen nemen en anticiperen op uitdagingen.

Estate planning

Wat gebeurt er met uw vermogen na uw overlijden? En heeft u nagedacht over de voordelen van een schenking bij leven? Onze fiscaal adviseurs helpen u bij het maken van een estate planning. We maken een solide testament en/of schenkingsplan en adviseren u over de juridische en fiscale gevolgen daarvan.

Pensioenadvies

Advies over pensioen? Geen probleem bij VGL. We helpen u met het maken van de juiste keuze en kiezen voor een passend risicoprofiel. Sparen voor uw pensioen is met de huidige dekkingsgraad een hele uitdaging. Wij helpen u om een zo groot mogelijk rendement bij elkaar te krijgen.  

Toch nog vragen? Neem contact op