VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Advies

Onze adviseurs geven u advies op alle voorkomende belastinggebieden en aangrenzende juridische en financiële terreinen. Zij houden hun kennis continue op peil zodat u steeds actueel advies krijgt. Daarnaast attenderen zij u erop wanneer voor u fiscaal relevante regels wijzigen. Hieronder treft u een (niet uitputtend) overzicht aan van de dienstverlening die onze adviseurs u kunnen bieden. Mocht u nog vragen hebben neemt u dan contact met ons op middels ons contactformulier onder aan deze pagina.

De adviseurs van VGL Accountants en Adviseurs zijn lid van het Register Belastingadviseurs (RB), een blijk van de geboden kwaliteit.

 

Fiscaal advies

De fiscale wetgeving heeft een ingrijpend effect op uw privésituatie, uw bedrijfsstructuur alsmede de behaalde resultaten. Daar komt bij dat fiscale wetten regelmatig wijzigen. Al deze factoren zijn van groot belang voor u en uw bedrijf. De adviseurs van VGL Accountants en Adviseurs staan u terzijde op dit vaak complexe terrein met professionele advisering. In heldere taal en voorzien van bruikbare adviezen loodsen onze adviseurs u of uw bedrijf veilig door de fiscale wateren, waarbij rekening wordt gehouden met de financiële en juridische gevolgen.

 

VGL-Accountants-Adviseurs-B-V
Fiscale aangiften en second opinion

Wij verzorgen desgewenst ook al uw fiscale aangiften. Indien onze adviseurs mogelijkheden zien om (in de toekomst) belasting te besparen stellen zij u daarvan direct op de hoogte.

Bent u momenteel geen klant bij ons maar wilt u weten of u fiscaal ‘in control’ bent en onaangename verrassingen voorkomen?  Laat ons dan eens uw fiscale aangiften doorlichten.

Juridisch advies

VGL Accountants en Adviseurs staat u ook bij met juridisch advies. Hebt u behoefte aan begeleiding bij de overdracht van uw bedrijf, het opzetten of wijzigen vanuw ondernemingsstructuur of dienen zaken te worden vastgelegd in een overeenkomst? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres.

Financiële planningen

Verandert uw privé situatie? Wilt u zicht krijgen op uw inkomsten en uitgaven? Heeft u nog voldoende inkomsten na de overdracht van uw bedrijf? Wij kunnen u inzicht geven door het opmaken van een financiële planning waarbij wij duidelijk aangeven waar mogelijke problemen op kunnen treden en hoe u deze daar waar nodig tijdig kunt tackelen.

 

 

Estate planning

Onze adviseurs kunnen u helpen bij het maken van een Estate planning. Hiermee regelt u de overdracht van uw vermogen bij overlijden of reeds in een eerder stadium, bijvoorbeeld door het opmaken van een (levens)testament en/of een schenkingsplan. Door onze expertise heeft u de zekerheid dat voldoende aandacht wordt geschonken aan de juridische en fiscale gevolgen die bij een goede Estate planning komen kijken.

Pensioenadvies

Hebt u een pensioen in eigen beheer? Wij kunnen alle voorkomende werkzaamheden op dit gebied voor u uit handen nemen en u helpen met het maken van keuzes voor de opbouw van pensioen.

 

Toch nog vragen? Neem contact op
VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Pin It on Pinterest