VGL-Accountants-Adviseurs-B-V

Accountancy

Accountancy voor het MKB

Heeft u een accountant nodig in de regio Veghel? Dan zit u goed bij VGL Accountants en Adviseurs.. Wij helpen u niet alleen met uw jaarrekening, maar bespreken ook met u hoe de cijfers moet interpreteren. Zijn er kansen die u laat liggen? Kunt u uw bedrijfskoers voordelig bijstellen? Wij helpen u graag met al uw periodieke cijfers, financieel topadvies en financieringsplannen.

Daarom een accountant

In onderstaande video kunt u zien welke meerwaarde een accountant uw bedrijf kan bieden.

Periodieke cijfers

Wij zien uw jaarrekening niet alleen als een verantwoording die u naar de Kamer van Koophandel stuurt maar ook een verantwoording aan uzelf. Een jaarrekening is namelijk het resultaat van een jaar lang keuzes maken. Voordat Marieke haar handtekening zet onder uw jaarrekening heeft u dan ook vast al met Bjorn en Hans gesproken, onze financieel adviseurs. Zij zijn uw sparringpartners als het gaat om financiering.  Met deze fiscaal adviseurs kunt u zeker zijn van een gedegen zakelijke financiering.

Financiering

Bent u van plan een onderneming te starten of verder uit te breiden en heeft u daarvoor (extra) kapitaal nodig ? Misschien bent u op zoek naar manieren om uw financieringsplan vorm te geven? Wij kunnen u helpen bij het aanvragen en verkrijgen van een financiering. Dit betreft zowel financiering via een reguliere bank als bij andere aanbieders van kredieten. Onze financieel adviseurs weten hoe ze op de juiste manier financiële ondersteuning kunnen aanbieden aan ondernemers. Wij helpen u en beantwoorden in alle rust uw vragen.

Accountancy op maat

Goed financieel advies is maatwerk. We zorgen ervoor dat we uw bedrijf in korte tijd goed leren kennen. Zo kunnen we anticiperen op de financiële vragen die voor u spelen. U levert informatie aan op een manier die bij u past, wij verwerken het op een manier die bij ons past. Ieder zijn vak – en dan bedoelen we niet alleen de vakjes in een Excel-sheet. Het liefst werken we zoveel mogelijk digitaal voor een vlotte en moderne bedrijfsadministratie.

Toch nog vragen? Neem contact op